Jackpott

Jackpott på Starburst

Att skrika jackpott är något som nog alla människor har drömt om att få skrika. För att öka sina chanser till att få skrika ut jackpott handlar det självklart om att spela mycket. För varje ny omgång är man ett steg närmre ett stort klirr i kassan. Men, det handlar faktiskt inte bara om tur, även om många tror det. För att få ett långsiktigt, hållbart och roligt spelande där man utvecklas så gäller det att man har en förståelse för spelet och vet hur man bör spela. Förutom att förstå hur olika slots är uppbyggda är det bra att ha en förståelse kring jackpottar och vad en jackpott är och hur de skiljer sig åt.

Aktuella jackpottar

Vad som menas med en jackpott är att det är den högsta vinsten som man kan vinna. Vissa spelmaskiner har en fast summa, medan andra spelmaskiner är sammankopplade och har en så kallad progressiv jackpott. Dessa pottar kan stiga till ofantliga summor, ofta över miljoner kronor. Jackpottens värde fortsätter att stiga desto mer en spelare förlorar då automaten tar en viss % av spelsumman och lägger i potten. Till slut är det en lycklig vinnare som förhoppningsvis kammar hem hela potten. Dock ska man ha i åtanke att vinsten kan vara liten om någon nyss vunnit. Vad man kan göra är att hålla koll på aktuella jackpottar för att tänka så strategiskt som möjligt.

Storvinst på Starburst

Många som känner att de vill satsa på de höga progressiva jackpottarna väljer att tacka ja till de välkomsterbjudanden som alla de seriösa onlinecasinona erbjuder. Detta för att man snabbt får en bra summa att starta med, och om man får in en jackpott har man uppfyllt de höga omsättningskraven som råder och även kan plocka ut en bra vinst. Då allt fler spelar online och många spelautomater är sammankopplade resulterar det i att jackpottarna snabbt kan bli otroligt höga och även snabbt byggas upp igen.