Starburst slot

slot starStarburst slot är en spelautomat som blivit otroligt populär och som spelutvecklaren NetEnt ligger bakom. NetEnt är en av de största mjukvaruleverantörerna när det kommer till spel och man kan räkna med att deras spel håller hög klass och har ett otroligt stort underhållningsvärde. Det är något man märker på en gång när man väljer att spela Starburst. Med deras egna ord så kommer man att bli hänförd av alla sprakande juveler som Starburst slot stoltserar med, och då denna spelmaskin bjuder in till ett äventyr som skiljer sig från andra slots är det enkelt att förstå hur spelet blivit så populärt. Därför är det heller inte konstigt att så många onlinecasinon väljer att erbjuda gratissnurr på Starburst för att göra sig så attraktiva som möjligt för nya potentiella spelare.

Spela Starburst slot

Om man som spelare vill ha ett lättsamt och glammigt spel är Starburst slot det perfekta spelet. Med en minsta insats på 10 öre snurrar man igång de fem sprakande hjulen som rymmer tio olika vinstlinjer. Vad som är unikt med just Starburst slot är att man kan vinna från båda håll. För att öka spänningen finns även olika wildsymboler, och det är dessa som gör att Starburst verkligen sticker ut. Med wilds ökar man chanserna till vinst och kan få en mycket högre utdelning om symbolerna kommer efter varandra. Förutom wildsymbolen och de olika ädelstenarna finns symbolerna ”BAR” och ”7” som många känner igen från anda spelautomater.

Så får du ett bra spelande

Ett bra spelande får du genom att ha god kunskap om det spel du spelar. Positivt med Starburst är att du som ny spelare ofta får gratisrundor så att du kan öva upp ditt spelande och lära känna maskinen utan att du förlorar pengar. Glöm inte att det alltid ska vara roligt att spela och att du aldrig ska spela för att vinna tillbaka dina pengar.